Ο σχεδιασμός των προϊόντων της Werner & Mertz, στοχεύει στο να απελευθερώσει το δυναμικό της φύσης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, μέσα από μια ισορροπία μεταξύ της τεχνολογίας και της φύσης, σε μια ασφαλή, αξιόπιστη, αποτελεσματική λύση καθαρισμού και ταυτόχρονα περιβαλλοντικά ορθή.

Werner & Mertz

  • Οι έμπιστες μάρκες της Werner & Mertz:

Δυνατές μάρκες, στελεχωμένες από κινητοποιημένους υπαλλήλους με υψηλά προσόντα και συνεχώς αναζητώντας βιώσιμη τοποθέτηση για ολόκληρη την εταιρεία – όλοι μαζί εξασφαλίζουν το μέλλον της Werner & Mertz Professional.

Και οι δύο πλέον έμπιστες φίρμες έχουν διαφορετικό προφίλ, αλλά και οι δύο έχουν επίσης το ίδιο ισχυρές ρίζες στις αρχές της βιωσιμότητας.

aporripantika-esoteriki-selida

Τana Professional

Η ΤΑΝΑ Professional προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού, που καλύπτουν την απολύμανση, καθαρισμό, συντήρηση και προστασία επιφανειών, χαλιών-μοκετών και υφασμάτων, χώρων κουζίνας, πλυντηρίου πιάτων, χώρων υγιεινής καθώς και απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων. Ακόμη, εξειδικευμένα προϊόντα για ειδικές χρήσεις επιφανειών & μετάλλων, βιομηχανικών ρύπων κ.α.

Green Care

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στον καθαρισμό

Επιλέγοντας την σειρά προϊόντων GREEN CARE Professional μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα καθαρισμού που επιλέξατε έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί έχοντας λάβει υπ’ όψη ισότιμα τη συμβατότητα των πρώτων υλών με το περιβάλλον (οικολογία), την απόδοση των προϊόντων (οικονομία) και τους κοινωνικούς παράγοντες (π.χ. διαφάνεια). Με αυτόν τον τρόπο συμβάλετε ενεργά σε ένα καθαρό περιβάλλον και την υπεύθυνη διερεύνηση της μελλοντικής ανάπτυξης, για την προστασία των μελλουσών γενεών.

Επιπλέον των πιστοποιήσεων ECOLABEL, η σειρά προϊόντων GREEN CARE, παρέχει σε όλο τον κόσμο την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά Καθαρισμός και Σειρά περιποίησης με το πιστοποιητικό Cradle to Cradle GOLD Certified CM   επιτυγχάνοντας το σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων μέσα από ολόκληρο τον κύκλο της παραγωγικής διαδιακασίας,   κατακτώντας επιβράβευση σε 5 επίπεδα με συνολικό βαθμό GOLD.

http://wmprof.com/en/int/nachhaltigkeit_6/cradle_to_cradle_15/cradle_to_cradle.html

Οικολογικά Προϊόντα

oikologika

Δείτε Περισσότερα
Προϊόντα Κτιριακής Φροντίδας

ktiriaki-frontida

Δείτε Περισσότερα
Προϊόντα Καθαρισμού Κουζίνας

katharismos-kouzinas

Δείτε Περισσότερα
Προϊόντα Προσωπικής Υγιεινής

laundry

Δείτε Περισσότερα
Καθαρισμός Ιματισμού

prosopiki-frontida

Δείτε Περισσότερα

©2024 Maint by 365it.gr

Log in with your credentials

Forgot your details?