O Αξιόπιστος & Πολύτιμος Συνεργάτης σας σε Βιώσιμες Λύσεις, Πιστοποιημένα Προϊόντα & Συστήματα Επαγγελματικού Καθαρισμού
Καλώς ήρθατε στην Ecoline
25 χρόνια πρωτοπόρος στην Κυκλική Οικονομία στον Επαγγελματικό Καθαρισμό
Με στόχο ένα μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα άνθρακα.
Previous slide
Next slide

Housekeeping
Καθαριότητα Εγκαταστάσεων

Λύσεις καθαρισμού για housekeeping εγκαταστάσεων και ξενοδοχείων

Kitchen
Καθαριότητα Χώρου Παρασκευής Τροφίμων

Λύσεις καθαρισμού για κουζίνες και χώρους παρασκευής τροφίμων

Laundry
Καθαριότητα Ιματισμού

Λύσεις καθαρισμού για ιματιοσκεπάσματα & λινοθήκη.

Οικολογικά Προϊόντα Καθαρισμού

Με τις Αυστηρότερες Πιστοποιήσεις

Η ECOLINE είναι ο Συνεργάτης σας για να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα στην επιχείρησή σας.

Με συνδυασμό την υψηλότερη απόδοση καθαρισμού και την οικολογική σύσταση των προϊόντων, οι λύσεις που προτείνουμε επιλέγονται με σκέψη να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη των πελατών μας. Κάνοντας τη βιωσιμότητα παράδοση για την εταιρεία μας, έχουμε εργαστεί για να βελτιώσετε την εικόνα σας και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Απορρυπαντικά

Ο σχεδιασμός των προϊόντων της Werner & Mertz, στοχεύει στο να απελευθερώσει το δυναμικό της φύσης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, μέσα από μια ισορροπία μεταξύ της τεχνολογίας και της φύσης, σε μια ασφαλή, αξιόπιστη, αποτελεσματική λύση καθαρισμού και ταυτόχρονα περιβαλλοντικά ορθή.

Εργαλεία Καθαρισμού

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια αμοιβαία επιχειρηματική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας ώστε να ικανοποιηθούν καλύτερα οι ανάγκες και απαιτήσεις του έργου του. Επικεντρώνουμε σε συστήματα καθαρισμού που βοηθούν στην εργονομία και τις συνθήκες εργασίας των τελικών χρηστών, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί οποιαδήποτε προσπάθεια και να βελτιστοποιήσουν κάθε ώρα εργασίας σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας.

Χαρτικά

Η Lucart Group είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και πώλησης σε επαγγελματικά προϊόντα χαρτιού στην Ιταλία και μία από τις 5 κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων χαρτιού.  Με εμπειρία άνω των 50 ετών έχει αναπτύξει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τεχνολογία για τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των κανόνων προστασίας του περιβάλλοντος.

Μηχανήματα Καθαρισμού

Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες καθαρισμού μέσω του μηχανικού τρόπου, βελτιώνοντας την απόδοση καθαρισμού και μειώνοντας το συνολικό κόστος.

Συνεργαζόμενοι με κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων της Ευρώπης, παρέχεται πλήρης σειρά προϊόντων

Η ECOLINE Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996, έχοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων και πρωτοπόρων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού σε επαγγελματικά προϊόντα και συστήματα καθαρισμού, με στόχο την κάλυψη των αναγκών αυτών σε όλο το φάσμα των επαγγελματικών κλάδων HO.RE.CA., Εταιρειών Καθαρισμού, καθώς και του εμπορικού και βιομηχανικού τομέα. Η ECOLINE ΑΕ είναι ο Συνεργάτης Σας για να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα την επιχείρησή σας. Έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, κάνουμε τη διαφορά, οδηγώντας την επαγγελματική αγορά καθαρισμού σε βιώσιμες λύσεις υψηλής απόδοσης, ακίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία και τη φύση. Μέσω του σεβασμού μας για την πολυμορφία και τη δέσμευσή μας για παρουσίαση καινοτόμων λύσεων, δημιουργούμε αξίες που βελτιώνουν τη ζωή των πελατών μας.

Νέα Σειρά από την Tana Green Care Professional

Πρωτοποριακό Σύστημα Switch

Με το λανσάρισμα του μοναδικού συστήματος Switch, η Werner & Mertz Professional αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η φιλικότητα προς το χρήστη, η αποδοτικότητα και η βιωσιμότητα μπορούν να συνυπάρξουν στον επαγγελματικό καθαρισμό.

Οι Υπερσυμπυκνωμένες Συνθέσεις των προϊόντων Switch, η φιάλη με το δοσομετρικό σύστημα που εξασφαλίζει σταθερή δοσολογία και η σακούλα refill από ένα μόνο υλικό, μειώνουν αποδεδειγμένα την κατανάλωση πόρων και είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

Βιωσιμότητα, Σχεδιασμός, Αποτελεσματικότητα & Υγιεινή

Identity by Lucart Professional

Η Lucart Professional μέσω της σειράς Identity αναγνωρίζει ότι η υγιεινή χρειάζεται ένα ευρύ φάσμα λύσεων, επειδή κάθε χώρος εργασίας είναι διαφορετικός. Με δυνατότητα επιλογής διαφορετικών μηχανισμών δοσολογίας και αποκλειστικό μαύρο ή λευκό σχεδιασμό.

Νέα συστήματα καθαρισμού δαπέδων της Filmop

Drop & Ergodrop

Το επαγγελματικό σύστημα που κάνει τον καθαρισμό δαπέδων απλό, γρήγορο και αποτελεσματικό.

Πλήρες, με λαβή, χωρητικότητα 500 ml, θήκη σφουγγαρίσματος από αλουμίνιο και σφουγγαρίστρα μικροϊνών Skill-Fur. Ελαφρύ, πρακτικό και εύχρηστο, είναι ιδιαίτερα βολικό για τον καθαρισμό μικρών και μεσαίων χώρων, όπως καταστήματα, μπαρ, γραφεία, σκάλες πολυκατοικιών και λόμπι ξενοδοχείων.

Το σύστημα Ergodrop περιλαμβάνει τηλεσκοπικό κοντάρι με περιστρεφόμενη λαβή 360°. Καθοδηγείται από την λαβή (περιστρεφόμενο κοντάρι) και το σύστημα κινείται με ταχύτητα, καλύπτοντας πολύ περισσότερη επιφάνεια με λίγες κινήσεις του κορμού του χειριστή.

Διαβάστε & Ενημερωθείτε

Τα Νέα μας

Εγγραφείτε στις Ενημερώσεις μας και μάθετε τα πιο έγκυρα νέα και για τα πιο καινοτόμα προϊόντα για τον βιώσιμο και οικολογικό επαγγελματικό καθαρισμό.

©2024 Maint by 365it.gr

Log in with your credentials

Forgot your details?